Diet kokebok med opskrifter.
Grøndahl & Søn, Oslo 1930, stor 8vo, orig. helsjirtingbind, VIII + 249 s., åtte farvede skilleblader, én farveplansje, bindet med svake bruksspor, Notaker 335.
Innhold: I. del; Almindelig beskrivelse av vår føde med tabeller og grafisk fremstilling; Fordøielsen; Matens tilberedning; Oversikt over de forskjellige sykedieter; Fetende; Avmagrende; Drivende; Skånende (Dyspepsi) diet; Sukkersyke diet; Lacto-vegetabilsk; Saltfattig (nyresyke) diet; Forskjellige dieter; Mål og vekt; II. del; Opskrifter med tilføielse av hvilke dieter de kan anvendes i, samt generell oversikt over de forskjellige fødemiddelgrupper; Fruktretter; Korn- og melspiser; Grønnsaker, urter og røtter; Melkespiser; Eggespiser; Kjøttretter; Fisk og skalldyr; Supper; Sauser; Desserter; Drikke og diverse.