Vi driver hotell: Praktisk veileder for det kvinnelige personale i faget.
J.W. Cappelen, Oslo 1939, 8vo, orig. dekorert pappbind, 158 s. + én foldeplansje.
Innhold, bl.a.: Hotell-lederen; Oldfruen; Stuepikens arbeid og oldfruens inspeksjon av værelsene, samt tilsyn med rengjøringen; Opsetning og forklaring av Fagorganisasjonens vaktliste — 8 timers arbeidsdag — 48 timers uke; Nødvendigheten av skriftlige beskjeder; Gjesteværelsene og deres utstyr og innredning; Lintøiskapet og kontroll av det; Gjesteværelsenes modernisering; Spisesalen; Bordplasering; Serveringsdamen og hennes arbeid i hotellet; Hotellets anretning og opvaskmaskinens anvendelse; Kjøkkenavdelingen; Betydningen av et godt samarbeid med kjøkkenet; Kjøkkenets drift — lagring av mat og kjøkkenets kontroll; Vin; Radio; Det som forlanges for å gå hotellveien.